Σύσκεψη με ομάδες παροχών του ΓεΣΥ πραγματοποίησε ο Υπ. Υγείας

Σύσκεψη με ομάδες παροχών του ΓεΣΥ πραγματοποίησε ο Υπ. Υγείας

Σύσκεψη με αντιπρόσωπους του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΦΕΚ), της Κυπριακής Ένωσης Φαρμακευτικών Εταιρειών Έρευνας και Ανάπτυξης (ΚΕΦΕΑ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Παρασκευαστών Γενερικών Φαρμάκων (ΠΑΣΥΠΑΓΕΦ), στην παρουσία εκπροσώπων του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), πραγματοποίησε την Τετάρτη (17/7), στο πλαίσιο σειράς συναντήσεων με τις ομάδες παρόχων του ΓεΣΥ, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, σκοπός της σύσκεψης ήταν η ανασκόπηση και η καταγραφή των αιτημάτων και των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ΓεΣΥ και αφορούν στην προμήθεια φαρμάκων.
 
Συζητήθηκαν επίσης πιθανοί τρόποι για αντιμετώπιση των ζητημάτων και των ελλείψεων που προέκυψαν.
 
Ο Υπουργός Υγείας έδωσε οδηγίες όπως δρομολογηθούν το ταχύτερο δυνατό οι λύσεις στα ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν άμεσα.
 
Ο κ. Ιωάννου ζήτησε, επίσης, όπως συνεχιστούν οι εντατικές επαφές ανάμεσα σε ΟΑΥ και ΣΦΕΚ, ΚΕΦΕΑ και ΠΑΣΥΠΑΓΕΦ, έτσι ώστε να εντοπίζονται και να επιλύονται αμέσως τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ηλίας Μυριάνθους στο «T»: «Με την άρνηση να μου δοθεί το μητρώο των μελών της ΕΔΕΚ, παραχαράσσεται η δημοκρατική»-«Αγωνιώ για το μέλλον και την ενότητα του κόμματος»

Ο βουλευτής της ΕΔΕΚ και υποψήφιος για την προεδρίας του κόμματος, μιλά στο «Τ» για την απόφασή του, να θέσει τον εαυτό του στη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, μια υποψηφιότητα η οποία στόχο έχει την ενότητα στο κόμμα και την επιστροφή όσων έχουν διαγραφεί ή αποστασιοποιηθεί από την ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE