ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Υπό κράτηση για επτά ημέρες 39χρονος που έστησε καρτέρι για ληστεία με όπλα

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΗΣΤΕΙΑ: Υπό κράτηση για επτά ημέρες 39χρονος που έστησε καρτέρι για ληστεία με όπλα

Επτά ημέρες υπό κράτηση ο δεύτερος ύποπτος που φέρεται να έστησε καρτέρι με όπλα στη μέση του δρόμου μαζί με άλλο ένα πρόσωπο με σκοπό την ληστεία 27χρονου. 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα εφταήμερης κράτησης εναντίον 39χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, απαίτησης περιουσίας με απειλές με σκοπό την κλοπή, εκβίασης, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

 

Τα πιο πάνω αδικήματα φαίνεται να διαπράχθηκαν στην επαρχία Λάρνακας, στις 12 Ιουλίου 2019, με θύμα 27χρονο, ο οποίος κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία στις 15 Ιουλίου.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό οκταήμερη κράτηση άλλο ένα πρόσωπο, ηλικίας 42 ετών.
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE