ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Emirates First Class: Μια ξεχωριστή εμπειρία που τη ζεις

Emirates First Class: Μια ξεχωριστή εμπειρία που τη ζεις

Οι Κύπριοι επιβάτες μπορούν πλέον να πετούν με στιλ σε όλο τον κόσμο με τις ανέσεις που θα προσέφερε ένα ιδιωτικό jet. Κι αυτό γίνεται μέσα από την Πρώτη Θέση της Emirates, η οποία βραβεύτηκε πρόσφατα με το βραβείο της Καλύτερης Πρώτης Θέσης στον κόσμο στα σχετικά βραβεία 2019 TripAdvisor Travellers’ Choice for Airlines.

Οι επιβάτες που αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας μπορούν να ανακαλύψουν τον κόσμο με την Emirates και – μέσω Ντουμπάι – να επισκεφτούν 158 προορισμούς και 85 χώρες παγκοσμίως, ταξιδεύοντας με αεροσκάφη τύπου Airbus A380 ή Boeing 777.


Όσοι επιλέξουν για το ταξίδι τους την Πρώτη Θέση μπορούν να φτάσουν στο αεροδρόμιο με άνεση, επωφελούμενοι από την υπηρεσία chauffer drive της Emirates και να κάνουν check-in απρόσκοπτα πριν από την επιβίβαση τους. Επιπλέον, οι πελάτες της Emirates θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια απαράμιλλη εμπειρία στα lounges της μεγαλύτερης διεθνούς αεροπορικής εταιρείας.


Απολαύστε μια ξέγνοιαστη πτήση στις ιδιωτικές σουίτες των Airbus A380 και Boeing 777, με τις ξεχωριστές ανέσεις τους να είναι εμπνευσμένες από τη Mercedes-Benz. Στις σουίτες θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης και ιδιωτικότητας, κλείνοντας τις πόρτες της καμπίνας σας, χαμηλώνοντας τα φώτα και κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο ή παρακολουθώντας μια ταινία στο… ιδιωτικό σας σινεμά, χρησιμοποιώντας τα ακουστικά Bowers & Wilkins E1 που κατασκευάζονται αποκλειστικά για τις πτήσεις της Emirates. Για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση, το κάθισμα μπορεί να μετατραπεί σε κρεβάτι, έτσι ώστε οι επιβάτες να ξεκουραστούν την ώρα που βρίσκονται πάνω από τα σύννεφα, να απολαύσουν το βραδινό ύπνο και να ξυπνήσουν φρέσκοι και έτοιμοι για τις προκλήσεις της επόμενης ημέρας.


Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης μπορούν να φτάσουν ανανεωμένοι στον προορισμό τους και να αναζωογονηθούν στο Spa Shower που τους προσφέρεται αποκλειστικά μαζί με τα ειδικά νεσεσέρ της Emirates Private Collection της Bulgari. Για τους επιβάτες της Πρώτης Θέσης που αναζητούν πρόσθετη φροντίδα, η Emirates προσφέρει την πολυτελή συλλογή περιποίησης επιδερμίδας Byredo, η οποία διαθέτει μια συλλογή περιποίησης επιδερμίδας αποκλειστικά για τις πτήσεις της Emirates. Η συλλογή αυτή αποτελείται από μια σειρά αντιαλλεργικών προϊόντων που ενυδατώνουν και να καταπραΰνουν το δέρμα με βιταμίνες, οξέα και εκχυλίσματα χαμομηλιού.


Επίσης, οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης του A380 μπορούν να συναναστραφούν με άλλους επιβάτες στο Onboard Lounge του αεροσκάφους, απολαμβάνοντας μια ποικιλία από ποτά και καναπεδάκια. Στην Πρώτη Θέση της Emirates οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα γκουρμέ δείπνο και να δοκιμάσουν γεύσεις και φαγητά από όλο τον κόσμο, που προετοιμάζονται από τους σεφ του αεροσκάφους. Από ένα ελαφρύ σνακ μέχρι και ένα πολυτελές δείπνο, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία εκπληκτικών πιάτων για να διαλέξετε κατά τη διάρκεια της πτήσης.


Οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης της Emirates μπορούν να απολαύσουν το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας, ice, με περισσότερα από 4.500 κανάλια με τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων κυπριακών παραγωγών, αλλά και προγράμματα μουσικής και ψυχαγωγίας σε πολλές γλώσσες. Επιπλέον, η Emirates προσφέρει δωρεάν μαθήματα LinkedIn Learning στο ice, διάρκειας 20 λεπτών έως και δύο ωρών, τα οποία καλύπτουν θέματα όπως ηγεσία, management και μάρκετινγκ.


Η εμπειρία της Πρώτης Θέσης με την Emirates θα μπορούσε να είναι από μόνη της ένας λόγος για ταξίδι. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να το πραγματοποιήσετε, θέτοντας νέα στάνταρ στις εμπειρίες σας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top