ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιντέγε μετά το 0-0: «Ήμασταν άτυχοι – Κλείστηκαν για να πάρουνε την ισοπαλία»

Ιντέγε μετά το 0-0: «Ήμασταν άτυχοι – Κλείστηκαν για να πάρουνε την ισοπαλία»

Ο Μπράουν Ιντέγε έδειξε σίγουρος ότι ο Άρης θα προκριθεί κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, τονίζοντας ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ τους ενώ στάθηκε στην ατυχία όσον αφορά το σημερινό 0-0.

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV είπε αρχικά: «Ήμασταν άτυχοι, παίξαμε καλύτερα και δείξαμε ότι έχουμε περισσότερες πιθανότητες για να περάσουμε στον επόμενο γύρο.

Τα κάναμε όλα σήμερα και αρκετές φορές. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτό που πρέπει, στο επόμενο παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα για την νίκη».

Για τον επαναληπτικό στην Κύπρο είπε: «Στο επόμενο παιχνίδι ο αντίπαλος είναι αναγκασμένος να ψάξει το γκολ, θα έχουμε περισσότερες ευκαιρίες. Σήμερα κλείστηκαν αρκετά για να είναι ευχαριστημένοι να πάρουνε την ισοπαλία» ενώ για την δική του απόδοση τόνισε: «Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και τους συμπαίκτες μου και τον Άρη για να πάρουμε την πρόκριση και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

sdna.gr

Μέγας χορηγός του ταξιδιού στη Θεσσαλονίκη η Ελληνική Τράπεζα – Υποστηρικτής Trippers Bar.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top