Ανάρτηση από τους «Μαχητές» για το ΕΠΟΣ της Τραπεζούντας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση από τους «Μαχητές» για το ΕΠΟΣ της Τραπεζούντας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης για το ΕΠΟΣ της Τραπεζούντας:

«Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ – 26.07.2005.

Σαν σήμερα, 14 χρόνια πριν, είχε γίνει η αρχή για την άλωση της τραπεζούντας, ξεκινώντας από το ΓΣΠ. Σε ένα κατάμεστο στάδιο με 20 χιλιάδες Έλληνες, τους υποτάξαμε αγωνιστικά, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα ότι η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Πριν 14 χρόνια ΟΛΟΙ φώναζαν το πιο πάνω σύνθημα με πάθος και πίστη στις ιδέες ιδρύσεως μας. Παίκτες να αγωνίζονται με πάθος και να ματώνουν πραγματικά τη φανέλα που φορούσαν.

Ο κόσμος να δηλώνει με κάθε τρόπο ότι εδώ είμαστε απλά φιλοξενούμενοι και το σπίτι μας είναι η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ.

Η μεγαλύτερη και η καλύτερη προβολή του προβλήματος της Κύπρου, είχε προέλθει από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Το πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές και έχουν φθαρεί τα πάντα, δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Οι εικόνες και οι πράξεις όλων μιλούν από μόνες τους.

«ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΧΗ
ΓΡΑΜΜΕΝΟ Η ΜΟΙΡΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ
ΝΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ,
ΜΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ
ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ
ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ»

25 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΧΗΤΕC | 1994 – 2019″.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE