Πήγε να του πάρει τα χαρτιά της έξωσης και τον πυροβόλησε - VIDEO

Πήγε να του πάρει τα χαρτιά της έξωσης και τον πυροβόλησε - VIDEO

Τον επιδότη που πήγε απλώς να του πάρει τα έγγραφα για την έξωσή του, πυροβόλησε άνδρας στην Αμερική.

Ο λόγος για τον Chris Barnett ο οποίος πυροβόλησε στο χέρι τον επιδότη στις 24 Ιουλίου 2019 και έκτοτε παραμένει υπό κράτηση.

Ο Barnett ισχυρίστηκε πως ο άνδρας προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι του με την βία, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε γιατί, όπως είπε, τον είδε να προσπαθεί να τραβήξει όπλο.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του, έχει να πει μια διαφορετική ιστορία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δυο άνδρες λογομαχούν και έτσι ο επιδότης επιστρέφει πισω στο αυτοκίνητό του, για να τον πυροβολήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Barnett.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.