Πήγε να του πάρει τα χαρτιά της έξωσης και τον πυροβόλησε - VIDEO

Πήγε να του πάρει τα χαρτιά της έξωσης και τον πυροβόλησε - VIDEO

Τον επιδότη που πήγε απλώς να του πάρει τα έγγραφα για την έξωσή του, πυροβόλησε άνδρας στην Αμερική.

Ο λόγος για τον Chris Barnett ο οποίος πυροβόλησε στο χέρι τον επιδότη στις 24 Ιουλίου 2019 και έκτοτε παραμένει υπό κράτηση.

Ο Barnett ισχυρίστηκε πως ο άνδρας προσπάθησε να μπει μέσα στο σπίτι του με την βία, ενώ στη συνέχεια τον πυροβόλησε γιατί, όπως είπε, τον είδε να προσπαθεί να τραβήξει όπλο.

Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της οικίας του, έχει να πει μια διαφορετική ιστορία.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι δυο άνδρες λογομαχούν και έτσι ο επιδότης επιστρέφει πισω στο αυτοκίνητό του, για να τον πυροβολήσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Barnett.

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE