ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: ‘Μου κάνει εντύπωση η παράλληλη συνεργασία της Αστυνομίας με τα κατεχόμενα’ - Υπονοούμενα στις Αρχές από δικηγόρο Ρούντολφ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: ‘Μου κάνει εντύπωση η παράλληλη συνεργασία της Αστυνομίας με τα κατεχόμενα’ - Υπονοούμενα στις Αρχές από δικηγόρο Ρούντολφ

Με υπονοούμενα προς την Κυπριακή Αστυνομία εκφράστηκε ο δικηγόρος του 40χρονου Ντάντι Ρούντολφ, Ανδρέας Γιαλελής.

Της Γεωργίας Παππούτα

Συγκεκριμένα στην διαδικασία παραπομπής του 40χρονου σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας την Τρίτη (06/08), ζητήθηκε η κράτηση του μέχρι την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης με το Δικασρήριο να εγκρινει το αίτημα. 

Ως είθισται στην δικαστική διαδικασία ο δικηγόρος του 40χρονου ρωτήθηκε εάν θα φέρει ένσταση στο αίτημα κράτησης του κατηγορούμενου, με τον ίδιο να απαντά ότι δεν έχει ένσταση. Ωστόσο, εξέφρασε την επιθυμία του να πει και να τονίσει κάτι ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο τον ‘προβληματίζει’.

“Μου κάνει εντύπωση η παράλληλη συνεργασία της Αστυνομίας με τα κατεχόμενα. Είναι κάτι που με λυπεί” ανάφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάντι Ρούντολφ βρισκόταν στα κατεχόμενα, όπου είχε καταδικαστεί από το λεγόμενο δικαστήριο σε ποινή φυλάκισης επτά μηνών. Με την έκτιση της ποινής του, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, υπήρχαν σκέψεις για το πού θα γινόταν έκδοση του 40χρονου.

Ως γνωστό ο Ρούντολφ καταζητείτο και από την Κυπριακή Αστυνομία, αλλά και από την Σλοβακία, όπου υπάρχει ευρωπαϊκό ένταλμα εναντίον του.

Εν τέλει ο 40χρονος παραδόθηκε από τις κατοχικές αρχές, μέσω της αρμόδιας δικοινοτικής ομάδας στην Αστυνομία και λόγω αυτού ο δικηγόρος του έδωσε έμφαση με τα σχόλια που έχουν προαναφερθεί.

Να σημειώσουμε ότ στις λεγόμενες φυλακές παραμένει ο Ιωσήφ Ιωσήφ, ο οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία , φέρεται να είναι ο εγκέφαλος της απόπειρας δολοφονίας και καταζητείται από τις Κυπριακές Αρχές, ενώ εκτίει ποινή φυλάκισης πέντε έτη, μετά την καταδίκη του από ψευδοδικαστήριο.

Για την ίδια υπόθεση έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης σε 26χρονο Ελληνοκύπριο, ενώ ως υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές παραμένει 37χρονος Παλαιστίνιος για τον οποίο συνεχίζει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.  

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top