ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΥΜΗΤΤΟΣ: Σαφώς βελτιωμένη η κατάσταση

ΠΥΡΚΑΓΙΑ – ΥΜΗΤΤΟΣ: Σαφώς βελτιωμένη η κατάσταση

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Παιανία Αττικής, στους πρόποδες του Υμηττού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η εικόνα είναι σαφώς βελτιωμένη από το πρωί, ενώ σημειώνεται ότι δεν υπάρχει, πλέον, κανένας κίνδυνος για το Δάσος της Καισαριανής.

Οι δυνάμεις κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν, ενώ στην περιοχή δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι, γεγονός που διευκολύνει την κατάσβεση.

Σε ό,τι αφορά τις ζημιές, μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί ότι έχουν καεί δύο σπίτια και έχουν προκληθεί ζημιές εξωτερικά σε άλλα δύο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE