LIFESTYLE

Σπαλιάρας για Χανταμπάκη: «Όταν γίνεται ένα έγκλημα ο ιθύνων νους τρώει 20 χρόνια κι οι υπόλοιποι 10»

Σπαλιάρας για Χανταμπάκη: «Όταν γίνεται ένα έγκλημα ο ιθύνων νους τρώει 20 χρόνια κι οι υπόλοιποι 10»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει ετοιμάσει ήδη τις βαλίτσες του, καθώς κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, θα πρωταγωνιστήσει σε μεγάλη παραγωγή του Netflix, ενώ πριν από λίγες ημέρες το ανακοίνωσε και έδωσε λεπτομέρειες γι’ αυτό το μεγάλο deal.

Ο κυπριακής καταγωγής ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr μίλησε για την εικόνα του φετινού Survivor και υπογράμμισε γιατί θεωρεί ότι δεν «πήγε» όπως ανέμεναν. Μοιράστηκε την αλήθεια του για τον Στέλιο Χανταμπάκη και την εικόνα που δημιουργήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του, ενώ παράλληλα ανέφερε τον λόγο για τον οποίο αποδέχτηκε να συμμετάσχει στο Nomads με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ανάμεσα σε άλλα, ο Σπαλιάρας απάντησε στις πιο κάτω ερωτήσεις: 'Θεωρείς ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ο άνθρωπος που είδαμε στο Survivor ή όχι. Εκείνος έκανε λόγο και για μοντάζ'.

Κοίταξε να δεις! Δεν έπαιζαν όλα μας τα πλάνα αλλά σε γενικές γραμμές αυτό που έβγαζε ο καθένας αυτό ήταν. Ο Στέλιος έκανε κάποια λάθη στο παιχνίδι όπως πολλοί, απλώς αυτό που θεωρώ άδικο είναι ότι μόνο εκείνος πλήρωσε τα λάθη αυτά. Κι αν υποθέσουμε ότι υπήρχε μια κλίκα με αρχηγό το Χανταμπάκη, συνήθως όταν γίνεται ένα έγκλημα ο ιθύνων νους τρώει 20 χρόνια κι οι υπόλοιποι 10. Δεν τρώει ο αρχηγός 20 κι άλλοι κάνουν καριέρα! Καλύτερα να είσαι αρχηγός παρά τσιράκι. Πλέον είμαστε φίλοι και του εύχομαι πραγματικά ό, τι καλύτερο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βλέπουμε ότι κάνει βήματα στην υποκριτική κι εσύ που έχεις ασχοληθεί πολύ με αυτό το κομμάτι μέσω τηλεοπτικών σειρών και cinema πώς το σχολιάζεις;

Όλοι βγήκαμε κερδισμένοι από το Survivor. Στα πρώτα επεισόδια που τον είδα στο «Τατουάζ» ήταν λίγο σφιγμένος. Μόλις πέρασαν όμως τα πρώτα γυρίσματα και άρχισε να λύνεται μπόρεσε να δείξει κάποια πράγματα.

Πιστεύεις ότι το ‘χει;

Δεν μπορώ να πω από τώρα, είναι κάτι που θα φανεί. Γενικά απ’ ότι έχουμε δει είναι δύσκολο τα παιδιά που βγαίνουν από realities να κρατηθούν για πολλά χρόνια. Όποιος αξίζει μένει στον χώρο και μένει να δούμε! Και ο Ντάνος είναι στην τηλεόραση, και ο Βασάλος και ο Μάριος Πρίαμος όμως.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top