ΑΓ. ΝΑΠΑ: Μαζεύουν τραυματίες από διάφορα σημεία –Οπτικό υλικό από τις συμπλοκές –VIDEO

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Μαζεύουν τραυματίες από διάφορα σημεία –Οπτικό υλικό από τις συμπλοκές –VIDEO

Αρκετοί είναι οι τραυματίες του επεισοδίου που σημειώθηκε στην Αγία Νάπα λίγο πριν από τις 21:00 (29/08).

Αρχικά μεταδόθηκε η πληροφορία ότι δυο άτομα διακομίσθηκαν σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο φέροντας τραύματα μετά από συμπλοκή ομάδων τουριστών στην οδό Καταλυμμάτων στην Αγία Νάπα. Το σκηνικό των εν λόγω επεισοδίων μεταφέρθηκε και στη λεωφόρο Nissi.

Εξάλλου ασθενοφόρα κλήθηκαν και στην περιοχή της παραλίας Άμμος του Καμπούρη. Τρία ασθενοφόρα μετέβησαν στο σημείο και παρέλαβαν τέσσερις τραυματίες, δυο με ελαφρά κοψίματα στα πόδια, ένας ελαφρά κτυπημένος στο πρόσωπο και ένας άλλος με εκδορές σε σημεία του σώματός του.

Αρμόδια πηγή μας ανέφερε ότι και τα τρία σημεία (σημ. λεωφόρος Nissi, οδός Καταλυμμάτων, παραλία Άμμος του Καμπούρη) συνδέονται με το ίδιο επεισόδιο.

«Ενδεχομένως τα ασθενοφόρα κλήθηκαν να παραλάβουν τραυματίες από την παραλία ‘Άμμος του Καμπούρη΄ γιατί μάλλον κάποιοι από τους ενεχόμενους στο επεισόδιο διαμένουν στη συγκεκριμένη περιοχή» πρόσθεσε.

Πάντως, επίσημα από την Αστυνομία, αναφέρουν πως με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός από το επεισόδιο.

VIDEO που εντόπισε το ThemaOnline στο διαδίκτυο παρουσιάζει συμπλοκή μεταξύ δυο ομάδων στην λεωφόρο Nissi. Το οπτικό υλικό λήφθηκε από λεωφορείο με τουρίστες, οι οποίοι με την άφιξή τους ήρθαν αντιμέτωποι με το πιο κάτω σκηνικό:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE