ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από εκεί που έμεινε με την Ντουντελάνζ…

Από εκεί που έμεινε με την Ντουντελάνζ…

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη με 3-2 μέσα στο «Τάσος Μάρκου», κόντρα στην ΕΝΠ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με επική ανατροπή στις καθυστερήσεις, ωστόσο προβλημάτισε με την απόδοση του για άλλο ένα παιχνίδι.

Μετά την ήττα από τη Ντουντελάνζ, οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ως στόχο να πάνε στο Παραλίμνι για να πάρουν τη νίκη με μια καλή εμφάνιση για να δώσει απαντήσεις και να στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Μπορεί να πήραν τη νίκη, ωστόσο, κόντρα στους βυσσινί δεν έπιασε καλή απόδοση, η εικόνα της ομάδας ήταν… αποκαρδιωτική και χρειάστηκε να έρθει η… λύτρωση από τον Μερκή στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+4′, 90+9′).

Προηγήθηκαν οι παίκτες του Τόμας Ντολ, αν και δεν ήταν τόσο καλοί στο πρώτο μέρος, ωστόσο δεν το πλήρωσαν. Στη συνέχεια, λίγο έλειψε να πάθουν και δεύτερο… πατατράκ, όμως ο Κύπριος αμυντικός είχε άλλη άποψη. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται αρκετή δουλειά για να θυμίσει την ομάδα που ήταν πριν περίπου ένα μήνα. Εντελώς ξαφνικά άλλαξαν όλα και πρέπει να αντιστρέψουν αυτή την κατάσταση. Αν ήταν εντελώς συγκεντρωμένη και σοβαρή η ομάδα του Τόμας Ντολ δεν θα δυσκολευόταν να πάρει τη νίκη, και φυσικά δεν θα άφηνε την ΕΝΠ να φέρει τούμπα τον αγώνα και να την βάλει σε περιπέτειες. Όμως δεν ήταν τέτοια η εμφάνιση που να σε πείσει ότι… ξύπνησε μετά τη Ντουντελάνζ. Ήταν προβληματική η παρουσία της ομάδας.

Βέβαια, δεν είναι όλα… μαύρα. Υπάρχουν και θετικά στοιχεία όπως το ότι έδειξε χαρακτήρα για να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή. Ο Γιώργος Μερκής, ήταν ο ήρωας του ΑΠΟΕΛ και έδειξε ότι στα δύσκολα μπορεί να βγει μπροστά και να γίνει ηγέτης. Ο Γιώργος Εφραίμ, επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα μετά από 4 μήνες και τις 18 Μαΐου κόντρα στην ΑΕΛ στο νικηφόρο 4-0 του ΓΣΠ της τελευταίας αγωνιστικής της λήξασας περιόδου, κάνοντας ένα τρομερό παιχνίδι στο 63′ που αγωνίστηκε. Όταν έγινε αλλαγή, φάνηκε πως η ομάδα του δυσκολευόταν να βρει τις λύσεις. Ο Αλωνεύτης, που παρά τα 36 του χρόνια, δείχνει την ποιότητα του και πόσο σωστός επαγγελματίας είναι. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Μερκή στο 90+9′ ενώ είχε πολύ καλή παρουσία, και βέβαια το γκολ του Λίνους Χαλένιους θα δώσει άλλη ψυχολογία στον παίκτη.

Ναι, έδειξε αντίδραση μετά την ήττα από την ομάδα του Λουξεμβούργου, και πήρε τη νίκη, πετυχαίνοντας μια τρομερή ανατροπή, όμως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν δεν έδιναν δικαιώματα στην ΕΝΠ.

Όπως δήλωσε ο Τόμας Ντολ θέλει πολλή δουλειά ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, όταν σε μια ομάδα που πριν ένα μήνα… πέταγε φωτιές και τώρα παίρνει νίκες δια πυρός και σιδήρου, ή ηττάται από την Ντουντελάνζ, κάτι δεν γίνεται σωστά. Αυτό πρέπει να βρει ο Γερμανός κόουτς και να το διορθώσει.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top