ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντώνται Γκουτέρες - Ερντογάν

Συναντώνται Γκουτέρες - Ερντογάν

Για τις 12:25 το μεσημέρι της Τρίτης (24/9) έχει οριστεί η συνάντηση του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να διαρκέσει 30 λεπτά, ωστόσο ο ουσιαστικός χρόνος είναι ο μισός, καθώς η συζήτηση διεξάγεται μέσω μεταφραστή.

Πριν από τον Τούρκο Πρόεδρο, ο κ. Γκουτέρες θα συναντηθεί με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, και στη 1 μμ, λίγο πριν το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει προς τιμή των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, θα έχει κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η 74η Σύνοδος της Γενικής Σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ξεκινά ως γνωστόν την Τρίτη (24/9), με την ομιλία του ΓΓ του διεθνούς οργανισμού. Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των Προέδρων της Βραζιλίας, των ΗΠΑ, της Αιγύπτου και της Τουρκίας.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top