ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive συμμετέχει το Υπουργείο Παιδείας

Στην 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive συμμετέχει το Υπουργείο Παιδείας

Στην 5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, η οποία πραγματοποιείται από τις 23-30 Σεπτεμβρίου, συμμετέχει ενεργά το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ).


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, στο πλαίσιο των δράσεων #BeActive διοργανώθηκε χθες «Άσκηση στον εργασιακό χώρο» για τους εργαζομένους του ΥΠΠΑΝ.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Ηλίας Μαρκάτζιης, ο Διευθυντής Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, Κυπριανός Λούης, Πρώτοι Λειτουργοί Εκπαίδευσης, Επιθεωρητές, λειτουργοί όλων των ειδικοτήτων είχαν την ευκαιρία να γυμναστούν υπό τις οδηγίες της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής, Μέρσιας Παπανικολάου-Μιραλλάη.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις χαλάρωσης και ευεξίας ενάντια στο εργασιακό άγχος και στην καθιστική ζωή.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης η Δια Βίου Πρέσβειρα #Be Active, Κάλλη Χατζηιωσήφ και από πλευράς Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, η Εθνική Συντονίστρια του #Be Active Ιωάννα Παρασκευοπούλου.

Επιπρόσθετα, το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα της φυσικής δραστηριότητας και του αθλητισμού για την υγεία των πολιτών της Κύπρου, καλεί με εγκυκλίους όλες τις σχολικές μονάδες Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης να συμμετέχουν ενεργά, διοργανώνοντας δράσεις οι οποίες να στοχεύουν στην προαγωγή του αθλητισμού και της φυσικής δραστηριότητας καθώς και στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα πολλαπλά οφέλη της άσκησης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top