ΚΥΠΡΟΣ

Από βδομάδας απαρτία στο ΑΠΟΕΛ

Από βδομάδας απαρτία στο ΑΠΟΕΛ

Την τελευταία τους προπόνηση για αυτή τη βδομάδα θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια θα πάρουν τριήμερο ρεπό που τους έχει παραχωρήσει ο Τόρστεν Φινκ για να πάρουν τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

Είναι κάτι το οποίο έχουν ανάγκη για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της τελικής ευθείας της χρονιάς. Οι προπονήσεις θα επαναρχίσουν τη Δευτέρα και αναμένεται μέχρι τότε να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ο Τόρστεν Φινκ, με εξαίρεση τον Γκουστάβο Μαντούκα ο οποίος ακόμα ταλαιπωρείται με το πρόβλημα που αποκόμισε από τις 15 Δεκεμβρίου στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας αναμένεται να δώσει το παρόν του και ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος εξασφάλισε επιπλεόν άδεια και έφυγε νωρίτερα αφού πήγε στην Αργεντινή, καθώς και οι τέσσερις διεθνείς, Κίσσας, Αντωνιάδης, Αρτυματάς και Πιέρος Σωτηρίου οι οποίοι θα επιστρέψουν την Κυριακή από το Βέλγιο.

Ο εκτός έδρας αγώνας με την ΑΕΚ που ακολουθεί είναι άκρως σημαντικός και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ έχοντας αυξημένες επιλογές στη διάθεση του θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top