Επιβάλλεται η βελτίωση

Επιβάλλεται η βελτίωση

Ο Απόλλωνας κράτησε την κορυφή της βαθμολογίας μετά το ισίπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου με το ΑΠΟΕΛ, όμως είναι γενικά παραδεκτό ότι έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από όσα έδειξε στο ΓΣΠ.

Ο Ιοάν Αντόνε προσπαθεί να αξιοποιήσει το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για να βελτιώσει τομείς που έχει εντοπίσει ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει στο Τσίρειο την Ανόρθωση και ο Ρουμάνος προπονητής θα έχει την επιπλέον επιλογή του Ρομπέρ ο οποίος ανεβάζει καθημερινά εντάσεις προπόνησης. Από τη Δευτέρα θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή του Απόλλωνα και οι Γιώργος Κολοκούδιας, Γιώργος Μερκής και Μάριος Στυλιανού, οι οποίοι βρίσκονται στην κλήση της Εθνικής μας ομάδας για τον αγώνα με το Βέλγιο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα

Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα

Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 προμηνύονται ως ένα κομβικό σημείο για την κυπριακή πολιτική σκηνή.