ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέπλο μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Γιάννη- Τον περιμένουν να γυρίσει σπίτι τα δύο του παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πέπλο μυστηρίου γύρω από την εξαφάνιση του 31χρονου Γιάννη- Τον περιμένουν να γυρίσει σπίτι τα δύο του παιδιά -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκλονισμένοι και σε αναμονή για την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών είναι οι κάτοικοι στο Δήμο Αθηένου για την εξαφάνιση του Jan Bosak, ευρύτερα γνωστού στον κύκλο του ως Γιάννης.

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη

Ο 31χρονος από τη Σλοβακία που εδώ και δέκα χρόνια ζει στην Κύπρο και είναι παντρεμένος με Ελληνοκύπρια από την Αθηένου και πατέρας δυο ανήλικων αγοριών αγνοείται από την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου. Από το σπίτι του έφυγε στις 10 το πρωί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, μαρτυρίες αναφέρουν ότι στις 15:30 είχε μπει σε υπεραγορά του χωριού.

Το αυτοκίνητο του με το κινητό του τηλέφωνο μέσα, εντοπίστηκε σταθμευμένο λίγο έξω από το χωριό. Τα προσωπικά του έγγραφα, όπως το διαβατήριο του, δεν το πήρε μαζί του, αλλά βρίσκεται στο σπίτι του, ανέφερε η ίδια πηγή στο ThemaOnline.

Η εξαφάνιση του καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου, ενώ ο Δήμος απέστειλε μήνυμα στα κινητά τηλέφωνα των δημοτών να βοηθήσουν εάν γνωρίζουν κάτι.

Φίλοι του Γιάννη καθώς και η σύζυγος του τον αναζητούν παντού.Τέσσερις μέρες μετά πάντως και κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται.

Πρόσωπο που τον γνωρίζει, και μίλησε μαζί του τρεις μέρες πριν από την εξαφάνιση του, μιλώντας στο ThemaOnline, ανέφερε πως πρόκειται για ένα δημοφιλή, χαμογελαστό, ευχάριστο και εργατικό νέο, που λάτρευε τα παιδιά του και περνούσε πολύ χρόνο μαζί τους και έδειχναν μία αγαπημένη οικογένεια, πάρα τα όποια οικονομικά προβλήματα που μπορεί να είχαν. Έκαναν συχνά βόλτες και εκδρομές, ενώ το βράδυ του Σαββάτου, μία μέρα πριν από την εξαφάνιση του ήταν οικογενειακώς σε πάρτι. 

Εντός των επόμενων ωρών θα φθάσουν και οι συγγενείς του από την Σλοβακία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο Γιάννης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.90μ., με μάτια χρώματος μελί και με καστανόξανθα μακριά μαλλιά σε κοτσίδα στο πάνω μέρος της κεφαλής και ξυρισμένα στο πλάι. Φέρει κοντό μούσι και τατουάζ που απεικονίζει την κεφαλή λιονταριού στο αριστερό του χέρι.

Κατά την αποχώρηση του από την κατοικία του, ο Jan Bosak φορούσε τζην παντελόνι γκριζόμαυρου χρώματος, φανέλα σκούρου μπλε χρώματος με άσπρα γράμματα και απεικονιζόμενο ένα πρόσωπο γυναίκας και αθλητικά παπούτσια γκριζόμαυρου χρώματος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου στο τηλέφωνο 24-804330 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Το ΤΑΕ Λάρνακας χειρίζεται την υπόθεση. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top