ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστησαν καρτέρι στον διανομέα φαγητού - Έβαλαν 'δόλωμα' ανήλικη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστησαν καρτέρι στον διανομέα φαγητού - Έβαλαν 'δόλωμα' ανήλικη

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/10) εις βάρος υπαλλήλου ταχυφαγείου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 9.20 το βράδυ, ο υπάλληλος μετέβη σε περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό, για να παραδώσει φαγητό μετά από τηλεφωνική παραγγελία.

Κατά την άφιξη του στο σημείο, μια κοπέλα ηλικίας 15-17 ετών, τον φώναξε να πάει κοντά της.

Μόλις ο 28χρονος υπάλληλος την πλησίασε, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα και κρατώντας σιδηρολοστό, τον πλησίασε από πίσω και του ζήτησε το τσαντάκι μέσης που μέσα υπήρχαν χρήματα.

Ο 28χρονος του παρέδωσε το τσαντάκι ενώ ταυτόχρονα άλλο πρόσωπο το οποίο επίσης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, πήρε από τη μοτοσικλέτα του 28χρονου φαγητό που υπήρχε εντός ειδικά διαμορφωμένου κιβωτίου.

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, στο σημείο υπήρχε ακόμη ένα πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, όμως δεν τον πλησίασε.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του παραπονούμενου, στο τσαντάκι υπήρχε το χρηματικό ποσό των €200 που αποτελούσε προϊόν είσπραξης από παραγγελίες ενώ το φαγητό που πήραν οι άγνωστοι ήταν αξίας €35 περίπου.

Αμέσως μετά τα πιο πάνω τέσσερα πρόσωπα εγκατέλειψαν τη σκηνή πεζά προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE