ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΣΕΡΙΟΥ: Φυλάκιση ενός έτους για τον 30χρονο οδηγό που έτρεχε με 118χλμ αντί 65χλμ

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΣΕΡΙΟΥ: Φυλάκιση ενός έτους για τον 30χρονο οδηγό που έτρεχε με 118χλμ αντί 65χλμ

Καταδικάστηκε και ο δεύτερος οδηγός που ενεπλάκη στο φρικτό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 22/11/2018 έξω από φροντιστήρια στο Τσέρι.

Ο 31χρονος από την Βουλγαρία, o οποίος την μοιραία μέρα, οδηγούσε με 118χλμ αντί 65χλμ, καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, ενώ το δικαστήριο του επέβαλε και στέρηση άδειας οδήγησης για έναν χρόνο.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης.  

Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος είναι επαγγελματίας οδηγός.

Στις 26 Φεβρουαρίου, είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών και ο 65χρονος οδηγός, άλλου οχήματος που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο.

Θύμα του θανατηφόρου τροχαίου ήταν 37χρονος Ευρωπαίος πολίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ η σύζυγός του τότε τραυματίστηκε σοβαρά κι έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Τεύκρου Ανθία στο Τσέρι, συγκρούστηκε με όχημα που επιχειρούσε στροφή στα δεξιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΣΕΡΙ: Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο - Νεκρός 37χρονος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το όχημα που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα προσέκρουσε εν συνεχεία σε όχημα που ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά της λεωφόρου.

Επρόκειτο για το όχημα του 37χρονου και της συζύγου του που περίμεναν το παιδί τους να τελειώσει το μάθημά του σε φροντιστήριο.

Το θύμα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού εκτινάχθηκε εκτός του οχήματος και κτύπησε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η γυναίκα του –όπως σημειώσαμε- παλεύει για τη ζωή της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top