ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστακός η πόλη λόγω του ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστακός η πόλη  λόγω του ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της διεξάγουν ελέγχους και περιπολίες σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης και βρίσκονται σε επαρκή επαγρύπνηση.

"Μεγάλη δύναμη Αστυνομικών έχει αναλάβει καθήκοντα σχετικά με το ντέρμπι της Λεμεσού". 

Συγκεκριμένα η Αστυνομία περιπολεί κοντά σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης για να επέμβει και να αποτρέψει τυχών επεισόδια μεταξύ των αιωνίων της Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί από την Αστυνομία οποιαδήποτε ενέργεια οχλαγωγίας από τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΑΕΛ.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE