ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστακός η πόλη λόγω του ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστακός η πόλη  λόγω του ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΕΛ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της διεξάγουν ελέγχους και περιπολίες σε πολυσύχναστες περιοχές της πόλης και βρίσκονται σε επαρκή επαγρύπνηση.

"Μεγάλη δύναμη Αστυνομικών έχει αναλάβει καθήκοντα σχετικά με το ντέρμπι της Λεμεσού". 

Συγκεκριμένα η Αστυνομία περιπολεί κοντά σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης για να επέμβει και να αποτρέψει τυχών επεισόδια μεταξύ των αιωνίων της Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε μέχρι στιγμής δεν έχει παρατηρηθεί από την Αστυνομία οποιαδήποτε ενέργεια οχλαγωγίας από τους οπαδούς του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και της ΑΕΛ.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Κυπριακό: Η τριμερής Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν και οι καθοριστικές κινήσεις της Ολγκίν - Μετριοπάθεια με «αστερίσκους»

Η πρόσφατη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, σηματοδοτεί μια φαινομενική ανάκαμψη του διαλόγου για το Κυπριακό. Ωστόσο, η εικόνα των δύο ηγετών στο ίδιο τραπέζι, αν και θετική επικοινωνιακά, κρύβει εντάσεις και στρατηγικές αμφισημίες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν χωρίς σαφείς δεσμεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE