ΔΙΕΘΝΗ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Την άφησε νεκρή στο δωμάτιο του και βγήκε ραντεβού με άλλη κοπέλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Την άφησε νεκρή στο δωμάτιο του και βγήκε ραντεβού με άλλη κοπέλα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μια τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε στην Νέα Ζηλανδία, με εμπλεκόμενους μια 22χρονη βρετανίδα,  την Grace Millane, και 27χρονο άνδρα που φέρεται να όρισαν ραντεβού μέσω του κοινωνικού δικτύου Tinder.

Επιμέλεια: Ανδρέας Πογιατζή

O 27χρονος άνδρας, σύμφωνα με τους εισαγγελείς, στραγγάλισε την 22χρονη φοιτήτρια στο δωμάτιο του, μετά το ραντεβού.

Από την πλευρά του 27χρονου, ισχυρίζονται πως η κοπέλα πέθανε από «ατύχημα» που συνέβη κατά τη διάρκεια συναινετικού σεξ, τονίζοντας μάλιστα πως «πράξεις που είχαν σκοπό να ενισχύσουν την απόλαυση των δύο, πήραν λάθος τροπή».

Η 22χρονη Βρετανίδα, εθεάθη τελευταία φορά στο Όκλαντ την 1η Δεκεμβρίου του περασμένου έτους. Μετά από μια εβδομάδα, βρέθηκε το πτώμα της μέσα σε μια βαλίτσα και ο 27χρονος ύποπτος αρνείται κάθε ανάμειξη.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία.

Η εισαγγελία, ανέφερε πως το πτώμα της κοπέλας έφερε μελανιές και εκδορές, στοιχεία που καταδεικνύουν πως η 22χρονη στραγγαλίστηκε ενώ ήταν δεμένη.

Επίσης αργότερα  μέσα στο ίδιο βράδυ του θανάτου της, ο κατηγορούμενος έψαξε στο διαδίκτυο «πώς να ξεφορτωθώ ένα πτώμα».

«Δεν αναστατώθηκε, ούτε ανησύχησε για τον θάνατό της», ανέφερε η εισαγγελία για να συμπληρώσει πως λίγο μετά ο 27χρονος άρχισε να ψάχνει στο ίντερνετ πορνογραφικό υλικό.

Στη συνέχεια, σταμάτησε να ψάχνει και σηκώθηκε για να… βγάλει φωτογραφίες το πτώμα, ενώ μετά άρχισε να ψάχνει για το πού μπορεί να βρει «μεγάλες σακούλες» καθώς και για τη «νεκρική ακαμψία».

Την επόμενη μέρα χωρίς ίχνος συναίσθησης των πραγμάτων, βγήκε ραντεβού που κανόνισε ξανά στο Tinder με μία άλλη γυναίκα, ενώ το πτώμα της Grace βρισκόταν στο δωμάτιό του.

Μετά την έξοδο του, ο ύποπτος φαίνεται να τοποθέτησε την 22χρονη σε βαλίτσα και την έθαψε στην οροσειρά Waitakere Ranges κοντά στο Όκλαντ.

Η 22χρονη έκανε τον γύρο του κόσμου, ταξιδεύοντας μόνη της στη Νέα Ζηλανδία, αφού πρώτα είχε περάσει έξι εβδομάδες στη νότια Αμερική.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top