«Στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή» – Ενοχλημένη η Ευριπίδου που απάντησε

«Στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή» – Ενοχλημένη η Ευριπίδου που απάντησε

Η Κάλια Ελευθερίου με συνέντευξη της στο ελληνικό περιοδικό Celebrity έριξε πολλές μπηχτές για τις συναδέρφους της και πως πέτυχαν στις δουλειές τους.

«Στην Κύπρο για να πετύχεις πρέπει να έχεις σχέση με ποδοσφαιριστή ή να πας στα καλλιστεία. Δεν έκανα τίποτα από τα δύο. Μου άρεσε η τηλεοπτική παραγωγή, κατάλαβα ότι έχω φωτογένεια και είμαι εδώ σήμερα. Ό,τι έχω κάνει, το κατάφερα μόνη μου» δήλωσε η Κάλια και δεν άργησε να πάρει απάντηση.

Αυτή την δήλωση δεν παρέλειψε να την σχολιάσει η Κωνσταντίνα Ευριπίδου φανερά ενοχλημένη στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του Sigma είπε στον αέρα: «Λυπάμαι πολύ με την δήλωση της Κάλιας. Αυτό με φωτογραφίζει και εμένα και την Χριστιάνα και άλλες παρουσιάστριες», είπε η Κωνσταντίνα.

ToThemaOnline.com – LifenewsCy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.

BEST OF TOTHEMAONLINE