Είχε προτάσεις από την Κύπρο ο Κετσπάγια! Προς το παρών δεν ενδιαφέρεται

Είχε προτάσεις από την Κύπρο ο Κετσπάγια! Προς το παρών δεν ενδιαφέρεται

Το ερώτημα αν ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τιμούρ Κετσπάγια και αν ο Γεωργιανός θα ήθελε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, παραμένει αναπάντητο.

Το όλο θέμα απασχολεί αρκετό κόσμο και πριν από λίγο η ιστοσελίδα contra.gr δημοσίευσε δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια.

Αρχικά ανέφερε πως:

«Με τον ΠΑΟΚ είχε γίνει κουβέντα όσο ήμουν στην Εθνική ομάδα της Γεωργίας (σσ παραιτήθηκε τον Νοέμβριο). Τότε πράγματι μίλησα με μέλη της διοίκησης της ομάδας, δεν θα ήθελα να πω με ποιους. Εκτοτε δεν είχα καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, ούτε με άλλη ελληνική ομάδα».

Στη συνέχεια παραδέχθηκε πως έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά όχι από την Κύπρο, αφού προς το παρών δεν ενδιαφέρεται:

«Εξετάζω δύο προσφορές που έχω στα χέρια μου από ομάδες του εξωτερικού. Δεν θα ήθελα να πάω τώρα σε μία ομάδα αφού η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της. Οι προσφορές δεν είναι από την Κύπρο. Από το Νησί είχα προτάσεις, αλλά προς το παρόν δεν ενδιαφέρομαι».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE