Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε. Χαραλαμπίδου: “Διερωτώνται όλοι ποιο είναι το πολιτικό κόμμα και ποιος o αρχηγός κόμματος” - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με «ταινία μυστηρίου» παρομοιάζει την όλη κατάσταση που δημιουργήθηκε αναφορικά με το βαν παρακολουθήσεων, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία στρέφει τα πυρά της προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, αναφέρει πως όλα τα πολιτικά κόμματα τοποθετήθηκαν για το θέμα και πως μόνο ο ΔΗΣΥ δεν αντέδρασε μέχρι τώρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Ταινία μυστηρίου - διερωτώνται όλοι στα κανάλια ποιο είναι το πολιτικό κόμμα που χρησιμοποιούσε το βαν ; και ποιος αρχηγός κόμματος είχε στενές σχέσεις με τον Ισραηλινό; Και του έκανε πλατες; Το ΑΚΕΛ δεν είναι , το ΔΗΚΟ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση, η ΕΔΕΚ δεν είναι εβγαλε ανακοίνωση , η Συμμαχία το ίδιο και οι οικολόγοι . Ποιος μας έμεινε ;;;; Εβγαλε καμία ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ;”.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE