ΠΑΦΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδικές εργασίες - Κλειστή η δεξιά λωρίδα και στις δυο κατευθύνσεις

ΠΑΦΟΣ - ΛΕΜΕΣΟΣ: Οδικές εργασίες - Κλειστή η δεξιά λωρίδα και στις δυο κατευθύνσεις

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 2019.

 

Στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, από τις 8.00 το πρωί, μέχρι και τις 1.00 το μεσημέρι, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών. Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα παραμένει κλειστή η δεξιά λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου.

 

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE