ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας (23/12 – 10:30) σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε μοτοσικλέτα έξι αλόγων, υπέστη κάταγμα επιγονατίδας.

Θετικό είναι επίσης ότι φορούσε κράνος ασφαλείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, ούτε ασφάλεια, ενώ η μηχανή ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, ο μοτοσικλετιστής κινείτο δεξιά στην αριστερή λωρίδα, προσπερνώντας τα αυτοκίνητα από το πλάι, όταν όχημα που βγήκε από πάροδο συγκρούστηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.