ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Ο Κληρίδης άναψε πράσινο για διεθνή εντάλματα σε βάρος τριών Ισραηλινών

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Ο Κληρίδης άναψε πράσινο για διεθνή εντάλματα σε βάρος τριών Ισραηλινών

Πράσινο φως στην έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης, σε βάρος του Ταλ Ντίλιαν, Αβραάμ Σαχάκ Άβνι και ενός ακόμη ενός Ισραηλινού, ο οποίος έχει άμεση σχέση με τις εταιρείες τους, άναψε ο Γενικός Εισαγγελέας, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων..

Εκτενή αναφορά κάνει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανακριτές του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, συναντήθηκαν την Τρίτη 31/12, με τον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη, ο οποίος ενημερώθηκε για το στάδιο που έχουν φτάσει οι έρευνες και για τις πληροφορίες των Αρχών, πως οι τρεις Ισραηλινοί βρίσκονται στη χώρα τους και πως δεν έρχονται για να ανακριθούν για την υπόθεση.

Με την έκδοση των διεθνών ενταλμάτων σύλληψης, αυτόματα οι τρεις, θα καθηλωθούν στην χώρα που βρίσκονται, αφού σε περίπτωση που ταξιδέψουν στο εξωτερικό θα συλληφθούν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης, πως είχαν προηγηθεί τις τελευταίες μέρες παρασκηνιακές προσπάθειες ώστε οι τρεις ή έστω ο Ντίλιαν να έρθει στην Κύπρο για να δώσει ανακριτική κατάθεση.

Αυτό δεν έγινε εφικτό, αφού οι ανακριτές ζητούσαν όπως έλθει και συλληφθεί, ενώ ο Ντίλιαν από την πλευρά του, φέρεται να ζήτησε να δώσει κατάθεση αλλά να μην συλληφθεί.

Επιπλέον, σύμφωνα με την νομοθεσία του Ισραήλ, δεν εκδίδεται Ισραηλινός υπήκοος, κάτι το οποίο ίσχυε και στην Κύπρο, πριν την ένταξη της στην Ε.Ε.

Το ιστορικό των αποκαλύψεων του ThemaOnline:

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Στο ίδιο κτήριο με άλλη εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων η INTELLEXA

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Πληροφορίες για ‘σφήνα’ άλλης υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας – Απορρίπτει η Αστυνομία Κύπρου

 ΚΥΠΡΟΣ: Εταιρείες παρακολουθούν πολίτες και πωλούν κατασκοπευτικές συσκευές –Η κυπριακή Αστυνομία γνωρίζει -ΕΓΓΡΑΦΑ

 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων φέρεται να πωλεί παράνομα κατασκοπευτικά όργανα στην Κύπρο

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Εταιρεία-φάντασμα η INTELLEXA που δηλώνει και βάση στην Λεμεσό –Έρευνα στον Έφορο Εταιρειών

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top