ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

30.000 παραγγελίες για την επαναστατική PorscheTaycan

30.000 παραγγελίες για την επαναστατική PorscheTaycan

Η Porsche έχει ήδη δεχθεί 30.000 παραγγελίες από πελάτες στην Ευρώπη για την επαναστατική Taycan, το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Μεγάλο ενδιαφέρον και στην Κυπριακή αγορά αφού η εταιρεία Α.Ι.MotokinisiLtd, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων της Porsche, έχει ήδη δεχθεί 25 παραγγελίες για την ηλεκτρική Taycan.


«Αυτοί οι πελάτες έχουν καταβάλει προκαταβολές 2.500 ευρώ, με τους 10.000 από αυτούς να έχουν ήδη δεσμευτεί να αγοράσουν ένα Taycan», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος OliverBlume στην εφημερίδαHandelsblatt της Γερμανίας. Ο αριθμός αυτός, δήλωσε, ξεπέρασε τις προσδοκίες της εταιρείας.
Η Porsche σχεδιάζει να παραδώσει 20.000 Taycansγια το 2020 ενώ ξεκίνησε την αποστολή αυτοκινήτων στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ το Δεκέμβριο και στις ευρωπαϊκές αγορές τους επόμενους μήνες.


Η Taycan είναι το πρώτο ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο της Porsche, ένα τετράθυρο σπορ saloon, που προσφέρει yψηλή απόδοση και συνδεσιμότητα για καθημερινή χρήση. Ταυτόχρονα, οι ιδιαίτερα προηγμένες μέθοδοι παραγωγής και τα χαρακτηριστικά του Taycan καθορίζουν νέα πρότυπα στους τομείς της βιωσιμότητας και της ψηφιοποίησης.


Τα μοντέλα στη γκάμα της Taycan είναι τα TurboS, Turbo και 4S. Βρίσκονται στην αιχμή της PorscheE-Performance και είναι από τα πιο ισχυρά μοντέλα παραγωγής που διαθέτει ο κατασκευαστής σπορ αυτοκινήτων στην γκάμα των προϊόντων του.


Η πρωτοποριακή έκδοση TaycanTurboS μπορεί να παράγει μέγιστη ισχύ έως και 560 kW (750 ίππους) σε συνδυασμό με το LaunchControl ενώ το TaycanTurbo έως και 500 kW (780 PS). Η τελευταία προσθήκη, η Taycan 4S διαθέτει μπαταρία με μικτή χωρητικότητα 79,2 kWh, προσφέρεται σαν βασικός εξοπλισμός, ενώ η προαιρετική μπαταρία PerformanceBattlePlus (μικτή χωρητικότητα 93,4 kWh).


Το κιβώτιο δυο ταχυτήτων στον πίσω άξονα αποτελεί μια καινοτομία της Porsche. Η πρώτη σχέση δίδεται στον οδηγό για επιτάχυνση ενώ η δεύτερη χρησιμοποιείται σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες αποστάσεις για διαφύλαξη ενέργειας. Οι διαφορετικές επιλογές οδήγησης ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία της Porsche με τα «Range», «Normal», «Sport» και «SportPlus». Ταυτόχρονα ο οδηγός μπορεί να ρυθμίσει το «Individual» δικά του μέτρα.


Σημαντικό είναι και το ότι θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα της ίδιας φιλοσοφίας όπως το TaycanCrossTurismo περί τα τέλη του 2020.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top