ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λες και το ‘θελε η μοίρα έτσι –Απεβίωσε η Κ. Λιοτατή, δυο μέρες μετά το θάνατο του αδερφού της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λες και το ‘θελε η μοίρα έτσι –Απεβίωσε η Κ. Λιοτατή, δυο μέρες μετά το θάνατο του αδερφού της -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τραγική είδηση από τη Λεμεσό…

Την περασμένη Παρασκευή (10/01) απεβίωσε η Κωνσταντίνα Λιοτατή, δυο ημέρες μετά τον χαμό του αδερφού της Ανδρέα, ο οποίος για χρόνια μάγευε το κοινό με τις παραστάσεις του.

Το κακό αυτό μαντάτο δημοσιεύει η Εφημερίδα «Λεμεσός» (elemesos.com), που δημοσιοποιεί και λεπτομέρειες της κηδείας:

«Έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και αδελφή Κωνσταντίνα Λιοτατή Κελίρη από την Αμμόχωστο και τέως κάτοικος Λεμεσού την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

H κηδεία θα τελεστεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 2:00μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (κοιμ. Σφαλαγγιώτισσας) στη Λεμεσό.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 1:30μ.μ.

Παρακαλούμε αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές υπέρ του παρεκκλησίου του Χρυσοσώτηρα της Ακανθούς στην Ορόκλινη και υπέρ του Συνδέσμου Φίλων Αναπήρων Λεμεσού».

Ο αδερφός της Ανδρέας Λιοτατής είχε αποβιώσει την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, καθώς είχε υποστεί έμφραγμα μυοκαρδίου. Η είδηση βύθισε στο πένθος τους οικείους, ενώ η είδηση προκάλεσε θλίψη σε πλήθος κόσμου.

Ο αγαπητός Ανδρέας ήταν γνωστός στο Κυπριακό κοινό και ειδικά στην Λεμεσό για τις εμφανίσεις του σε διάφορα πάρτι, εκδηλώσεις αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές, διασκεδάζοντας το κοινό με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα.

Ήταν ο ειδικός για να καθηλώνει τα μικρά παιδιά με τις ξεκαρδιστικές δυνατότητες του και τα κόλπα του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top