Κλειστή για δυόμιση μήνες η οδός Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου στο κέντρο της Λευκωσίας

Κλειστή για δυόμιση μήνες η οδός Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου στο κέντρο της Λευκωσίας

Κλειστή για την τροχαία κίνηση θα είναι την περίοδο 17/1/2020 – 30/4/2020 η οδός Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου, στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων.


Προσθέτει ότι το εν λόγω χρονικό διάστημα, "η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Στασίνου θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Λάρνακος και η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Στασίνου με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς τη Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου της οδού Θεοκρίτου, της οδού Πινδάρου, της οδού Κλεομένους, της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και της Λεωφόρου Καλλιπόλεως".

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσης τους.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE