ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας σε ύποπτο όχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε 'λαβράκι' έλεγχος της Αστυνομίας σε ύποπτο όχημα

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού την Πέμπτη 30/1, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 30 ετών, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 35χρονο συνοδηγό του οχήματος, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 16 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Κατά την έρευνα εντός του αυτοκινήτου, στη θήκη της πόρτας του οδηγού, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, ανάμεικτο με βιομηχανοποιημένο καπνό και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE