ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απλές πράξεις, αξίας 2.000 Ευρώ από τη Septona και τις υπεραγορές Σκλαβενίτη

Απλές πράξεις, αξίας 2.000 Ευρώ από τη Septona και τις υπεραγορές Σκλαβενίτη

Με το μήνυμα φροντίδα στην πράξη, σημαίνει να στηρίζουμε όλοι μαζί οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ολοκληρώθηκαν τη χρονιά που πέρασε δύο σημαντικές δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θεαματικά αποτελέσματα. Πρόκειται για τις ‘απλές πράξεις, μεγάλης αξίας’ από τη Septona και τις Υπεραγορές Σκλαβενίτη που αγκαλιάστηκαν και αγαπήθηκαν από το κυπριακό κοινό.

Συγκεκριμένα, η Septona και οι Υπεραγορές Σκλαβενίτη κάλεσαν τους καταναλωτές να αγοράσουν επιλεγμένα προϊόντα Septona σε προσφορά και να στηρίξουν με τις αγορές τους το έργο του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Funraising. Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο δεκαπενθήμερα, κατά τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Νοέμβριο. Στόχος των ενεργειών και στις δύο περιπτώσεις ήταν μέσω του Συνδέσμου Funraising, η στήριξη παιδιών έως 18 ετών και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Η δράση Νοεμβρίου αποσκοπούσε πιο ειδικά στην ενίσχυση 20 οικογενειών, καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε βασικά είδη τροφίμων κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η Septona ευχαριστεί το καταναλωτικό κοινό και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει, και το 2020, να συμμετέχει σε παρόμοιας μορφής ενέργειες που προάγουν την ανθρωπιά, την αγάπη και την αλληλοβοήθεια.

Τα προϊόντα της 100% ελληνικής εταιρείας SEPTONA εισάγονται και διανέμονται στην Κύπρο από την εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top