ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριές ποινές για δυο πρόσωπα – Κατευθείαν στις Κεντρικές 38χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Βαριές ποινές για δυο πρόσωπα – Κατευθείαν στις Κεντρικές 38χρονος

Σε άμεση φυλάκιση για σοβαρό τροχαίο αδίκημα καταδικάστηκε 38χρονος το πρωί της Τρίτης (04/02) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Του επιβλήθηκε ποινή εγκλεισμού του στο σωφρονιστικό ίδρυμα για 15 ημέρες ενώ του επιβλήθηκε και τιμωρία αποστέρησης της άδειας του οδηγού για περίοδο τριών μηνών.

Ο 38χρονος στις 19 Ιουλίου, οδηγώντας με μαθητική άδεια, είχε προσκρούσει με το όχημά του σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην λεωφόρο Χρυσοπολίτισσας στη Λάρνακα. Όταν μετέβησαν στο σημείο μέλη της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο κατηγορούμενος (και εν τέλει καταδικασθέντας) είχε αξιοπείεργη συμπεριφορά.

Τον υπέβαλαν, λοιπόν, σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 104 mg (102 η τελική), ενώ το όριο στην περίπτωσή του (σημ. κάτοχος μαθητικής άδειας) ήταν 9 mg.

Εξάλλου, τα ξημερώματα της Τρίτης (04/02) μέλη της Τροχαίας Λάρνακας στο πλαίσιο ελέγχων εντόπισε στις 02:05 44χρονο να οδηγεί στη λεωφόρο Μακαρείου υπό την επήρεια αλκοόλ. Η ένδειξη στο μηχανάκι ήταν 100 mg (22 mg το όριο).

Η Δικαστής δέχθηκε να καταχωρηθεί άμεσα η υπόθεση και το πρωί (04/02) του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ, 5 β. ποινής και αποστέρηση της άδειας οδήγησης για περίοδο 3 μηνών.

Ήδη η Τροχαία Λάρνακας προέβη σε διευθετήσεις και αιτήθηκε στον Έφορο Μηχανοκίνητων Οχημάτων όπως ανακληθεί η άδεια οδήγησης του 44χρονου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top