ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση ΜΑΤ του Τσόκκου που… γύρισε το τσιπάκι

Η κίνηση ΜΑΤ του Τσόκκου που… γύρισε το τσιπάκι

Η ΕΝΠ και ο Εθνικός Άχνας έριξαν… «βόμβες μεγατόνων» στη 19η αγωνιστική, κερδίζοντας Απόλλωνα και Ομόνοια αντίστοιχα και μάλιστα εκτός έδρας!

Η ομάδα του Παραλιμνίου μάλιστα, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη επί ομάδας που βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, αφού την περασμένη Δευτέρα κέρδισε την ΑΕΚ στο «Τάσος Μάρκου».

Η… μεταμόρφωση των «βυσσινί» από «ασχημόπαπο» σε «κύκνο», οφείλεται φυσικά στον έμπειρο τεχνικό, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ο οποίος κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βάλει τη «σφραγίδα» του και να ξεκολλήσει την ΕΝΠ από τον «πάτο» της βαθμολογίας, ατενίζοντας το άμεσο μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Μάλιστα, οι συνεχόμενες νίκες θα μπορούσαν να ήταν τρεις, αφού έχασαν το «τρίποντο» μέσα από τα… χέρια τους, στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα τη 17η αγωνιστική!

Στο Παραλίμνι φυσικά, εύχονται η πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα να μην είναι «πυροτέχνημα», αλλά να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή της στα «σαλόνια».

Και επειδή πολλές φορές «κράζουμε» τους προέδρους για διάφορες επιλογές τους, εδώ αξίζει μία καλή κουβέντα για τη διοίκηση Γιώργου Τσόκκου που αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα αλλαγή προπονητή και ρίσκαρε με την επιλογή ενός παλιού γνώριμου, του Σκοπιανού Τσέντομιρ Γιανέφσκι, που η αλήθεια είναι ότι πολλοί… γέλασαν στο άκουσμα αυτής της είδησης, όμως πλέον, «κατάπιαν τη γλώσσα τους» (με το συμπάθιο).

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, η πρόσληψη Γιανέφσκι εξελίσσεται σε… κίνηση ματ, αλλά… υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι την τελική δικαίωση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top