ΕΦΥΓΕ ο Κόρε, δεν ΚΑΘΕΤΑΙ καλά στην καρέκλα του…

ΕΦΥΓΕ ο Κόρε, δεν ΚΑΘΕΤΑΙ καλά στην καρέκλα του…

Συνεχείς συσκέψεις είχαν οι διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ, στη διάρκεια της χθεσινής μέρας. Συζητούσαν φυσικά για την προβληματική εικόνα που εκπέμπει η ομάδα τον τελευταίο καιρό, προγραμματίζουν λήψη μέτρων. 

Πληροφορίες λένε, ότι δεν πρέπει να νιώθει τόσο ασφαλής ο προπονητής Κόρε Ιγκερμπίγκτσεν, αφού η ομάδα επί των ημερών του, όχι μόνο δεν παίζει καλά, αλλά έχει μαζεμένες αποτυχίες.

Ο Νορβηγός έφυγε για προγραμματισμένο ταξίδι για την πατρίδα του, αναμένεται να επιστρέψει στο νησί την Τετάρτη.

Από τις επίσημες τοποθετήσεις που θα γίνουν εντός της ημέρας, θα φανεί, αν αποφάσισαν να δώσουν απολυτήριο σε άλλο έναν προπονητή.

Το καλό για τον ΑΠΟΕΛ, ότι το Σαββατοκύριακο, έχασαν και οι άλλες τρεις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο. Όχι σε παιχνίδια ντέρμπι, αλλά σε ματς που ήταν φαβορί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Που θα πάει αυτό το ΒΙΟΛΙ;

Πολλοί οπαδοί «ΚΡΑΖΟΥΝ» παραπάνω τον Πρόδρομο…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE