ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό “θαύμα” ο Εθνικός!

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό “θαύμα” ο Εθνικός!

Με “όπλο” την πολύ καλή ψυχολογία που υπάρχει στην ομάδα από το εκπληκτικό 5-0 απέναντι στην Ανόρθωση, ο Εθνικός θα προσπαθήσει απόψε (19:00) απέναντι στον Απόλλωνα στο Δασάκι, για ένα ακόμα ποδοσφαιρικό “θαύμα”, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Συγκεκριμένα, θα επιδιώξει την ανατροπή του 2-0 του πρώτου προημιτελικού που έγινε στο Τσίρειο και επικράτησε ο Απόλλωνας, ο οποίος είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά εκεί που περιμένει η ΑΕΛ, αλλά οι Αχνιώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν “λευκή πετσέτα”, αλλά είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την… έκπληξη.

Ερωτηματικό το πλάνο και η τακτική που θα ακολουθήσει ο Ντιν Κλάφουριτς, αφού το ματς με τον Απόλλωνα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό με την Ανόρθωση.

Όμως, η λογική λέει ότι θα πάρει κάποια ρίσκα ειδικά στην επίθεση, έχοντας ως βασικό στόχο να προηγηθεί στο σκορ για να ελπίζει σε ανατροπή του 2-0 και ανάλογα με την τροπή που θα πάρει ο αγώνας, να κάνει και τις κινήσεις του στην “σκακιέρα” των πάγκων.

Δεν αναμένεται πάντως να κάνει ιδιαίτερες “παρεμβάσεις” στην αρχική ενδεκάδα και αν γίνουν κάποιες αλλαγές, θα γίνουν κυρίως για… “φρεσκάρισμα”.

Φανέλα βασικού πάντως, σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ανόρθωση, διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες, οι Γκλομπάρτ, Μαρκόφσκι και Κοστόφσκι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top