ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αντίδραση από Μαμαλικόπουλο για τον 38χρονο: «Μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε για να γλιτώσει…» -Κανόνιζε και την προκαταβολή

Αντίδραση από Μαμαλικόπουλο για τον 38χρονο: «Μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε για να γλιτώσει…» -Κανόνιζε και την προκαταβολή

Επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στις δυο απόπειρες δολοφονίας που σημειώθηκαν στην Λάρνακα και στην Αγία Νάπα, τον Νοέμβριο του 2019 και στις 16 Φεβρουαρίου του 2020, αντίστοιχα.

Ο λόγος για τον Ελλαδίτη ισοβίτη για το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας, Δημήτρη Μαμαλικόπουλο.

Στη δικαστική διαδικασία που έγινε τη Δευτέρα (02/03) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στο πλαίσιο εξέτασης του αιτήματος προσωποκράτησής του για την εγκληματική ενέργεια του περασμένου Νοεμβρίου, ο Μαμαλικόπουλος αντέδρασε.

Πιο συγκεκριμένα, έφερε ένσταση στο αίτημα της Αστυνομίας. «Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε για να γλιτώσει. Δεν λέει την αλήθεια. Διερωτώμαι ποια είναι τα κίνητρά του» είπε ο Μαμαλικόπουλος, αναφερόμενος στις μαρτυρίες του 38χρονου Χ.Χ., ο οποίος υποστήριξε ότι ο «Μαμ» ήταν ο άνθρωπος που σχεδίασε τα εγκλήματα.

Ο 38χρονος ανέφερε στους ανακριτές ότι ο Μαμαλικόπουλος ήταν το πρόσωπο που μέσα από τις Κεντρικές Φυλακές τον έβαλε να σκοτώσει τον 53χρονο επιχειρηματία από την Αγία Νάπα στις 16 Φεβρουαρίου, αλλά και τον Χαράλαμπος Χαραλάμπους, άλλως «Μαύρο» τον περασμένο Νοέμβριο. Τότε ο Χαραλάμπους είχε δεχθεί αρκετές σφαίρες στο ισόγειο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν τον πέτυχε σε ζωτικό όργανο.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο Ελλαδίτης ισοβίτης επικοινωνούσε μαζί του μέσω ειδικής εφαρμογής από συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό, του έστελνε φωτογραφίες για τους «στόχους», του προμήθευε οπλισμό μέσω αγνώστου προσώπου, ενώ διευθέτησε και την προκαταβολή του.

Τα αιτήματα της Αστυνομίας για ανανέωση των διαταγμάτων προσωποκράτησης των δυο υπόπτων, του Μαμαλικόπουλου και του 38χρονου Χ.Χ., εγκρίθηκαν.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 5 Μαρτίου, εκπνέει το διάταγμα κράτησης του Μαμαλικόπουλου και του 38χρονου για την απόπειρα φόνου της Αγίας Νάπας και η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί στο δικαστήριο για σκοπούς παραπομπής σε δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top