ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

«Οι ανθρώποι μας είναι η ψυχή και η δύναμη μας» η Lidl Κύπρου στηρίζει τους εργαζόμενους με έκτακτη παροχή ύψους 200.000 ευρώ

«Οι ανθρώποι μας είναι η ψυχή και η δύναμη μας» η Lidl Κύπρου στηρίζει τους εργαζόμενους με έκτακτη παροχή ύψους 200.000 ευρώ

Στη χορήγηση έκτακτης παροχής χρηματικού ποσού ύψους 200.000 ευρώ σε όλους τους εργαζομένους, ανεξαρτήτως βαθμίδας, προχωρά η Lidl Κύπρου.

Το χρηματικό ποσό θα καταβληθεί αναλογικά στους περισσότερους από 600 εργαζομένους με τη μισθοδοσία Μαρτίου, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εταιρίας στην πρωτοφανή και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού Covid-19.
«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, νιώθουμε εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να αναγνωρίσουμε την αφοσίωση όλων για τη γρήγορη και αποτελεσματική προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Οφείλουμε τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους τους εργαζομένους της εταιρίας μας για την υπερπροσπάθειά τους και ειδικά σε εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, τα 17 καταστήματα και το εφοδιαστικό κέντρο της Lidl Κύπρου. Συμπαραστεκόμαστε σε όλους τους ανθρώπους της εταιρίας μας με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε. Για αρχή, επιβραβεύοντας την προσπάθεια αυτή όχι μόνο με λόγια, αλλά με πράξεις», ανέφερε σχετικά o Σπύρος Κονδύλης, Γενικός Διευθυντής Lidl Κύπρου.


Με αποφασιστικότητα, ευελιξία και σχεδιασμό η Lidl Κύπρου βρίσκεται δίπλα στους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες στην εφοδιαστική αλυσίδα και τους πελάτες για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Μάθετε περισσότερα στο:
www.lidl.com.cy

www.facebook.com/lidlcy

www.instagram.com/lidl_cyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top