ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ: Όλα τα νοσοκομεία μετατράπηκαν σε νοσοκομεία Πανδημίας

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ: Όλα τα νοσοκομεία μετατράπηκαν σε νοσοκομεία Πανδημίας

Σε νοσοκομεία Πανδημίας μετατράπηκαν όλα τα νοσοκομεία της Τουρκίας, ιδιωτικά και μη, σύμφωνα με νέα εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με τη εγκύκλιο, σε όλα αυτά τα νοσοκομεία θα ακολουθείται θεραπεία για κορωνοϊό σε όσους προσφεύγουν σε αυτά μέχρι να διακριβωθεί οριστικά εάν είναι θετικοί στον ιό. Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι για πρώτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο στην Τουρκία. Κάθε νοσοκομείο είναι υποχρεωμένο να καθορίσει ένα τμήμα εντατικής για τους ασθενείς με κορωνοϊό και στην περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα να αυξήσει τα τμήματα αυτά. Είναι επίσης υποχρεωμένο να καθορίσει από ποια είσοδο θα μπαίνουν οι ασθενείς κορωνοϊού και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα σε εκείνη την είσοδο.

Στο μεταξύ χθες το βράδυ και ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν με τη σύζυγό του Εμινέ χειροκρότησαν από το δικό τους μπαλκόνι τους λειτουργούς υγείας . “Ο αγώνας που δίνουν οι λειτουργοί υγείας μας είναι πάνω από κάθε είδους χειροκρότημα, τους χαιρετούμε με σεβασμό. Χαιρετισμούς και αγάπη σε όλους τους λειτουργούς υγείας μας”, αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος χειροκροτώντας. Το σχετικό βίντεο ανέβηκε στον λογαριασμό του στο τουίτερ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top