ΚΟΣΜΟΣ

ΠΑΦΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ζεύγος επαγγελματιών υγείας κέρδισε τη μάχη με τον ιο

ΠΑΦΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ζεύγος επαγγελματιών υγείας κέρδισε τη μάχη με τον ιο

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από άτομα που είχαν νοσήσει το τελευταίο διάστημα από τον κορωνοϊό  αφού κέρδισε την μάχη με τον ιό ζεύγος επαγγελματιών υγείας στην Πάφο. 

Ήδη άλλα δύο άτομα, που αφορούν επαγγελματίες υγείας, ένας ιδιώτης γιατρός και η σύζυγος η οποία είναι νοσηλεύτρια στο ΓΝ Πάφου έχουν μετά από 22 μέρες εγκλεισμού υποβληθεί δύο φορές σε ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τόσο στον γιατρό όσο και στην σύζυγο του.

Ο ιδιώτης ιατρός και η νοσηλεύτρια σύζυγος του, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, θα παραμείνουν για ακόμη ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών σε αυτοπεριορισμό και μετά  θα είναι έτοιμοι και οι δύο να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους .

Τα ευχάριστα αυτά τα νέα, δίδουν μια νότα αισιοδοξίας όχι μόνο σε όσους νόσησαν από τον κορωνοϊό και τους συγγενείς τους αλλά και για όλους που δοκιμάζονται αυτό το διάστημα από το νεοφερμένο ιό. 

Σημειώνεται πως η νοσηλεύτρια του ΓΝ Πάφου ήταν από τους πρώτους νοσηλευτές του κρατικού νοσηλευτηρίου που εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια μαζί με άλλους νοσηλευτές περιέθαλψε τον ασθενή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πάφου που θεωρείται το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top