ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με πτήση από τη Λάρνακα αναχωρούν 98 άτομα για το Ηνωμένο Βασίλειο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Με πτήση από τη Λάρνακα αναχωρούν 98 άτομα για το Ηνωμένο Βασίλειο

Δύο πτήσεις, μία άφιξη και μία αναχώρηση από και προς το αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιούνται την Πέμπτη (9/4) μεταφέροντας επιβάτες που εγκλωβίστηκαν στην Κύπρο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι στις 10.20 το πρωί πτήση της Cyprus Airways αναμένεται να αναχωρήσει για το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου μεταφέροντας 89 άτομα.

Η ίδια πτήση αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας γύρω στις 20.50 το βραδυ της Πέμπτης, μεταφέροντας, άγνωστο προς το παρόν αριθμό, επιβατών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Ηλεκτρική διασύνδεση: Επιτάχυνση του έργου συζήτησαν Παπαναστασίου με Παπασταύρου

Να συνεχιστούν οι τεχνικές και θεσμικές συνεννοήσεις στο προσεχές διάστημα, με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έναρξη των επόμενων φάσεων του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ, συμφώνησαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου, σε συνάντηση που είχαν, την Πέμπτη, στην Αθήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE