ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: Οι τρεις από τους συλληφθέντες αποφυλακίστηκαν εκτάκτως ελέω κορωνοϊού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των κλοπιμαίων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: Οι τρεις από τους συλληφθέντες αποφυλακίστηκαν εκτάκτως ελέω κορωνοϊού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των κλοπιμαίων

Οι τρεις από τους τέσσερις συνολικά συλληφθέντες για τις 14 υποθέσεις διάρρηξης και κλοπών στη Λευκωσία, αποφυλακίστηκαν αρχές Απριλίου, μετά τα έκτακτα μέτρα αποφόρτισης των Κεντρικών Φυλακών ελέω πανδημίας.

Του Φάνη Μακρίδη

Θυμίζουμε ότι μετά από διαδικασίες εξπρές η Βουλή ενέκρινε σχετικό νομοσχέδιο για την αποφυλάκιση συνολικά 137 προσώπων (από τους 800 συνολικά κρατούμενους).

Ο λόγος για 48χρονο, 33χρονο και 29χρονο, που μέχρι πρότινος εξέτιαν ποινή φυλάκισης. Οι τρεις προαναφερθέντες και ένας ακόμη 17χρονος συνελήφθησαν ως ύποπτοι για 14 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στη Λευκωσία σε κατοικίες και καταστήματα της πρωτεύουσας κατά τις τελευταίες ημέρες. Ο πρώτος ύποπτος είναι Ελληνοκύπριος, άλλοι δυο κατάγονται από τη Βουλγαρία, ενώ το άλλο πρόσωπο από τη Ρουμανία.

Θυμίζουμε ότι μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας εντόπισαν στην οικία του 33χρονου μεγάλο αριθμό κλοπιμαίων, όπως ηλεκτρονικές συσκευές, είδη ένδυσης, οινοπνευματώδη ποτά κ.α.

Το ThemaOnline παρουσιάζει φωτογραφίες από τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν στην οικία.

Εναντίον των τεσσάρων υπόπτων, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικία και κλοπής, της διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, της απόπειρας διάρρηξης κατοικίας και της απόπειρας διάρρηξης καταστήματος, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, της κλεπταποδοχής και της παράνομης κατοχής περιουσίας. Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top