LIKE ONLINE

Μία Ελλαδίτισα χλευάζει το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Κύπρου και τη σκηνή εκτέλεσης Eλληνοκυπρίων

Μία Ελλαδίτισα χλευάζει  το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Κύπρου και τη σκηνή εκτέλεσης Eλληνοκυπρίων

Διατηρεί ένα ανώνυμο blog και μέσα από αυτό, της αρέσει να προκαλεί και να έχει κριτική άποψη επί παντως επιστητού. Αυτή τη φορά έπιασε στο στόμα της, ή μάλλον στο «πληκτρολόγιο της το Κυπριακό μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων.

Δεν λέμε ότι είναι και η καλύτερη δουλειά, εντούτοις η συγκεκριμένη bloger το παράκανε, με την διακωμώδηση των σκηνών αναπαράστασης εκτέλεσης Κυπρίων από τους κατακτητές.

Δείτε τις φωτογραφίες με τον δικό της σχολιασμό.

Πάρα πολύ λυπημένοι στρατιώτες. Ο άκρη αριστερά δεν έχει χέρι, δικαιολογημένα λυπημένος. Ο μεσαίος έχασε το τσιγαράκι του στο θάμνο, δικαιολογημένα λυπημένος. Ο τελευταίος είναι ηλίθιος, φαίνεται στο βλέμμα του. Επίσης του χάλασε το βαλιτσάκι. Όταν το καταλάβει θα λυπηθεί κι αυτός. 

Και κάπου δω ξεκινάει η περιήγηση. Θέλω να θυμάστε ότι ΟΛΑ τα εκθέματα ήταν φωτισμένα με black light, προφανώς για να μην φαίνονται, αλλά το αποτέλεσμα ήταν να είναι απόλυτα τρομακτικά και τα παιδάκια να φοβούνται. Ευτυχώς ήμουν εγώ εκεί που τους έδειχνα τις εξαίρετες αυτές φωτογραφίες που τραβούσα με φλας κι έτσι ηρεμούσαν. Να είμαι καλά. Πάμε στα εκθέματα τώρα. Εδώ βλέπετε το λουκουματζή με τον πελάτη του. Ο πελάτης κάθεται γιατί πρίστηκε να τρώει. Δεν ξέρω γιατί ο λουκουματζής πρέπει να γίνει έκθεμα μιας και υπάρχουν ακόμα σε κάθε γωνία, παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι του μουσείου θεώρησαν πως είναι μια εξαιρετική ιδέα να μπει ο λουκουματζής στα επαγγέλματα. Ο υπολογιστής στη μέση ίσως υποδεικνύει πως η τεχνολογία κατέστρεψε τα παλιά επαγγέλματα (what?). 

Εδώ έχουμε διάφορους δυσμορφικούς που χορεύουν τη λίμνη των κύκνων. Ο μεσαίος και ο όρθιος έχουν μπερδευτεί και κάνουν άλλα. Πίσω διακρίνουμε τα καλώδια που δίνουν μια εξαιρετική άποψη στο χώρο.

Εδώ έχουμε ένα τούρκο που θα κρεμάσει ένα μπάρμπα. Ο τούρκος σιχτιρίζει μέσα από τα μουστάκια του γιατί μόλις συνειδητοποίησε ότι ξέχασε να βάλει σκαμπό κάτω από τα πόδια του μπάρμπα. Ο μπάρμπας αυθυποβάλλεται γιατί νομίζει ότι πεθαίνει και κάνει ότι κοιτάει το λευκό φως στο τούνελ. 

Στο σημείο αυτό, περνάμε από τα πρεζάκια στα ζόμπι. Εδώ βλέπετε νεκρό που μόλις έχει δαγκωθεί. Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν οι άλλοι δύο μέχρι να ξυπνήσει αν και βλέπω το μουσάτο να γλιστράει γιατί έχει πατήσει πέτρα αλλά δεν το έχει προσέξει. Θα πέσει πάνω στο νεκρό, ο νεκρός θα ξυπνήσει και θα γίνει μεγάλο πατιρντί. 

Εδώ είναι δικαιολογημένα λυπημένοι γιατί είναι στη φυλακή. Ο μέσα κοιτάει τη βρώμα στα κάγκελα και ο άλλος ξύνει το στήθος του με το κουτάλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top