ΠΑΡΑ-THEMA

Ξυλοδαρμός μοτοσικλετιστή από αστυνομικούς που φέρονται να ανήκουν στην φρουρά του Μητσοτάκη -VIDEO

Ξυλοδαρμός μοτοσικλετιστή από αστυνομικούς που φέρονται να ανήκουν στην φρουρά του Μητσοτάκη -VIDEO

Τεράστια ερωτηματικά και πολυδιάστατα ηθικοπολιτικά ζητήματα εγείρονται αν φυσικά ευσταθούν οι πληροφορίες.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση μας από το documentonewsçgr , αστυνομικοί-μέλη της πρωθυπουργικής φρουράς πέρασαν με κόκκινο -και ενώ συνόδευαν αξιωματούχο- ενώ παράλληλα πολίτης-οδηγός μοτοσικλέτας που είχε προτεραιότητα διαμαρτυρήθηκε, με τους αστυνομικούς να κατεβαίνουν, να τον ξυλοφορτώνουν και να τραμπουκίζουν και τους διαμαρτυρόμενους περαστικούς ζητώντας και τα ρέστα!

Το βίντεο που έγινε viral μέσα σε πολύ λίγες ώρες καταδεικνύει -τουλάχιστον- το τελευταίο μέρος της καταγγελίας με τα αναπάντητα ερωτήματα να πληθαίνουν όσο περνούν οι ώρες. Συγκεκριμένα μετά από έρευνα δημοσιογραφικής πηγής, ο αριθμός εγγραφής δεν είναι επίσημα καταχωρημένος και βρίσκεται στη διάθεση της Πρωθυπουργικής φρουράς.

Τεράστια εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως παρά την έκταση και την προβολή του βίντεο -το οποίο αναρτήθηκε στο φέισμπουκ- δεν έχει υπάρξει η παραμικρή διάψευση ή ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ ή το Μαξίμου.

Σαν ανακεφαλαίωση επαναλαμβάνω πως Αστυνομική συνοδεία αξιωματούχου παραβίασε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παραλίγο να τρακάρει με νομοταγή πολίτη -ο οποίος πέρασε κανονικά με πράσινο- και αντί ν’απολογηθούν τον ξυλοφόρτωσαν παρουσία περαστικών και του αξιωματούχου που συνόδευαν, ενώ όλο αυτό πέρασε στο ντούκου.

Πρόκειται για αδικαιολόγητη αστυνομική βία, παραβίαση του ΚΟΚ, τραμπουκισμό περαστικών που έσπευσαν να βοηθήσουν και όλα αυτά παρουσία κυβερνητικού στελέχους που όχι μόνο δεν επενέβηκε αλλά επιχειρεί να κουκουλώσει και το όλο θέμα.

Τακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, διαφορετικά καθεστώτα και αντιλήψεις που θα έπρεπε να έχουμε αποτινάξει χρόνια πριν, κλειδώνοντας τα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μόνο και μόνο για να μας υπενθυμίζουν γιατί τα εξαφανίσαμε.

Δείτε το βίντεο και την ανάρτηση του Γιώργου Καλαιτζίδη και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

«Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας. Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές. Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει. Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον "επίσημο" έφυγε κατ' ευθείαν».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top