ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια – Πώς το πάρτι κατέληξε στον θάνατο 21χρονου από Λευκωσία

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια – Πώς το πάρτι κατέληξε στον θάνατο 21χρονου  από Λευκωσία

Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε ό,τι αφορά τον τραγικό θάνατο 21χρονου από τη Λευκωσία σε παραλία της Ορόκλινης.

Παρέα τεσσάρων προσώπων ξεκίνησε από τη Λευκωσία το βράδυ της Παρασκευής (22/05) και κατέληξε σε παραλία της Ορόκλινης για διασκέδαση.

Ωστόσο το ξημέρωμα επεφύλασσε στους νεαρούς τραγική εξέλιξη. Κι αυτό γιατί ένας από την παρέα, Ελληνοπόντιος, ηλικίας 21 χρόνων, εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, γύρω στις 7.30 λήφθηκε πληροφορία για αναίσθητο νεαρό στη θαλάσσια περιοχή της Ορόκλινης.

Στο μέρος έσπευσαν ασθενοφόρο από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και μέλη της τοπικής Αστυνομίας, τα οποία ανέσυραν τον νεαρό από τη θάλασσα. Οι προσπάθειες που έγιναν για ανάνηψή του, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Ο 21χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Οι τρεις φίλοι του 21χρονου, δύο Ελληνοκύπριοι κι ένας Ρουμάνος, ανέφεραν στην Αστυνομία ότι το βράδυ της Παρασκευής (22/05), με την ευκαιρία του ανοίγματος των παραλιών, αποφάσισαν να μεταβούν στην ακτή της Ορόκλινης για να κάνουν πάρτι και να περάσουν το βράδυ εκεί.

Παραδέχθηκαν, ακόμη, ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας κατανάλωσαν οινοπνευματώδη ποτά, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς έκαναν χρήση ναρκωτικών και ακολούθως μπήκαν στη θάλασσα για κολύμπι.

Στη συνέχεια αποκοιμήθηκαν στην αμμουδιά και όταν ξύπνησαν, γύρω στις 7 το πρωί, διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος φίλος τους απουσίαζε και τον αναζήτησαν. Τον εντόπισαν λίγα λεπτά αργότερα να επιπλέει στο νερό. Το περιεχόμενο των καταθέσεων που έδωσαν οι τρεις νεαροί διερευνάται από την Αστυνομία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο για εγκληματική ενέργεια στην περίπτωση του 21χρονου. Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στη σορό του τις προσεχείς μέρες (βλ. πρωτόκολλο λόγω κορωνοϊού).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποκοιμήθηκαν οι φίλοι του 21χρονου και τον εντόπισαν νεκρό στην θάλασσα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top