ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H ΤΡΑΓΙΚΗ συγκυρία με πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ επιθετικούς…

H ΤΡΑΓΙΚΗ συγκυρία με πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ επιθετικούς…

Προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην οικογένεια του Απόλλωνα, το θλιβερό μαντάτο του θανάτου του Μίλιαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος έθεσε τέρμα στη ζωή του χθες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Έφυγε» με τραγικό τρόπο από τη ζωή ο πρώην φορ κυπριακών ομάδων, Μίλιαν Μρντάκοβιτς

Έγιναν αναρτήσεις στα ΜΚΔ, από διάφορους ανθρώπους που συνεργάστηκαν με τον Σέρβο, κατά τη θητεία του σαν ποδοσφαιριστής στον Απόλλωνα, στην ΕΝΠ, στην ΑΕΚ και στον Εθνικό Άχνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκλονισμένος από τον χαμό του Μρντάκοβιτς ο Ανδρέας Μιχαηλίδης – «Ράγισες τις καρδιές μας…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ποστ του Μερκή μετά τον ξαφνικό χαμό του Μρντάκοβιτς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η πιο παραγωγική χρονιά του Μρντάκοβιτς ήταν η σεζόν 2010-11, όταν έβαλε 21 τέρματα και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν πήγε στην ΑΕΚ, είχε γίνει ντόρος στα ΜΜΕ εκείνη την εποχή, αφού είχε… βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας, μερικές εβδομάδες πριν κλείσει η σεζόν.

Μερικοί Απολλωνίστες, έγραψαν στα ΜΚΔ και για μια τραγική συγκυρία, που φέρει πρώην κεντρικούς επιθετικούς της ομάδας, να «φεύγουν» πρόωρα από τη ζωή.

Στον κατάλογο αυτό περιλαμβάνονται τα ονόματα των Σουάτ Πεσίροβιτς (ήταν μέλος της ομάδας που πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα του ’91), Τζούνιορ Αγκόγκο (πέθανε πριν ένα χρόνο, πανηγύρισε το κύπελλο του 2010), Βίκτωρ Ζουμπάρεφ (υπέγραψε το κύπελλο του 2001, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα στον τελικό του ΓΣΠ με τη Νέα Σαλαμίνα).

Οι πιο παλιοί θυμήθηκαν τον Νιγηριανό επιθετικό Τίτι Νιάσε, που επίσης έφυγε από τη ζωή νέος. Είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα, τη δεκαετία του ’80.

The post H ΤΡΑΓΙΚΗ συγκυρία με πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ επιθετικούς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top