ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι - Πάνω από τη μέση τιμή η θερμοκρασία

Τμ. Μετεωρολογίας: Μπήκε για τα καλά το καλοκαίρι - Πάνω από τη μέση τιμή η θερμοκρασία

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα Τρίτη (09/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Νωρίς το πρωί πιθανό να παρατηρηθεί τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, στο εσωτερικό, που σύντοµα θα διαλυθούν. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Τοπικά, στα νότια παράλια, θα πνέουν παροδικά µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι το πρωί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 27 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε Τρίτη (09/06) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Τις µεταµεσονύκτιες κυρίως ώρες αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, ως επί το πλείστον στα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια ή και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα καταστούν µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, αλλά αρχικά στα νοτιοδυτικά δυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά στα νοτιοδυτικά θα παραµείνει λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στα 19 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (10/06) , την Πέµπτη (11/06)  και την Παρασκευή (12/06)  ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα, στα δυτικά παράλια και στα ορεινά. Την Τετάρτη τη νύκτα αναµένεται τοπική αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στα ανατολικά-νοτιοανατολικά παράλια ή και στο εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τετάρτη, για να παραµείνει, στο εσωτερικό και στα ορεινά, πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Την Πέµπτη η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί γενικά γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ την Παρασκευή θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top