Απώλειες $84 δισεκατομμυρίων το 2020 στις αερομεταφορές λόγω κορωνοϊού, εκτιμά η ΙΑΤΑ

Απώλειες $84 δισεκατομμυρίων το 2020 στις αερομεταφορές λόγω κορωνοϊού, εκτιμά η ΙΑΤΑ

Η κρίση του κορωνοϊού θα οδηγήσει την αεροπορική βιομηχανία σε ετήσιες απώλειες ρεκόρ 84 δισεκατομμυρίων δολαρίων καθώς το 2020 καθίσταται "η χειρότερη χρονιά στην ιστορία της αεροπορίας", προέβλεψε σήμερα η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA).

Επίσης "μετά τις καθαρές απώλειες 84 δισεκ. δολαρίων φέτος, προβλέπουμε επιπλέον απώλειες 15 δισεκ. δολαρίων το 2021", εξήγησε η IATA, καθώς οι 290 αεροπορικές εταιρίες που είναι μέλη της πλήττονται σκληρά από το κλείσιμο των συνόρων που αποφασίσθηκε παντού στον κόσμο για να σταματήσει η μετάδοση του κορωνοϊού.
 
Η κυκλοφορία των επιβατών των αερογραμμών αναμένεται να αυξηθεί κατά 55% το 2021 σε σύγκριση με φέτος, ενώ θα παραμείνει κατά 29% κάτω από τα επίπεδα του 2019, ανέφερε η IATA σε επικαιροποιημένη πρόβλεψή της.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE