ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Ακαδημία Γλωσσών του UCLan Cyprus προσφέρει ολόχρονα ευκαιρίες εκμάθησης γλωσσών.

Η Ακαδημία Γλωσσών του UCLan Cyprus προσφέρει ολόχρονα ευκαιρίες εκμάθησης γλωσσών.

Η Ακαδημία Γλωσσών του UCLan Cyprus είναι ένα μοναδικό Κέντρο γλωσσών που στεγάζεται στην υπερσύγχρονη πανεπιστημιούπολή μας, στη Λάρνακα.

Σας προσφέρουμε μια εντατική, αλλά διασκεδαστική επιταχυνόμενη εμπειρία μάθησης, που θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο υπό την υποστήριξη και καθοδήγηση εξαιρετικών εκπαιδευτικών.


Η Ακαδημία Γλωσσών του UCLan Cyprus προσφέρει ολόχρονα σε ντόπιους αλλά και σε φοιτητές από το εξωτερικό ευκαιρίες εκμάθησης γλωσσών. Καλωσορίζουμε άτομα που επιθυμούν να μάθουν μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων επαγγελματιών και παρέχουμε προγράμματα για να εξυπηρετήσουμε και άτομα με πολυάσχολο τρόπο ζωής.


Προσφέρουμε εντατικά μαθήματα Αγγλικής γλώσσας, Ξένες γλώσσες (ξεκινώντας από επίπεδο αρχάριων), Αγγλικά για Επαγγελματικούς Σκοπούς και Αγγλικά για Ειδικούς σκοπούς, προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης ή του κλάδου σας. Προσφέρουμε επίσης, καλοκαιρινές κατασκηνώσεις για μαθητές και προ-πανεπιστημιακές κατασκηνώσεις με μαθήματα Αγγλικής γλώσσας. Θα διδαχτείτε από εξειδικευμένο προσωπικό ακολουθώντας μαθητοκεντρική μεθοδολογία, θα εργαστείτε με υλικό υψηλού επιπέδου και θα απολαύσετε μια καινοτόμο προσέγγιση στην εκμάθηση γλωσσών.


Η Ακαδημία Γλωσσών του UCLan Cyprus βελτιώνεται συνεχώς, παρέχοντας τις νεότερες τάσεις στη μάθηση και αγκαλιάζοντας τις πρόσφατες προκλήσεις που έφερε στην καθημερινότητά μας ο COVID-19. Συνεχίζουμε να σας καλωσορίζουμε στην πανεπιστημιούπολη του UCLan Cyprus για την παρακολούθηση του προγράμματος της επιλογής σας, με τη διαβεβαίωση ότι ακολουθούνται όλοι οι κανονισμοί Υγείας και Ασφάλειας για τη διασφάλιση της υγείας σας και την προστασία σας. Επιπρόσθετα, με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ότι σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα της επιλογής σας διαδικτυακά, μέσω ζωντανής μετάδοσης, διατηρώντας την ποιότητα και τους στόχους που σας υποσχεθήκαμε.


Απολαύστε το πρόγραμμα της επιλογής σας και μάθετε από τους καλύτερους στις βραβευμένες εγκαταστάσεις μας, στο UCLan Cyprus, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματά μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ακαδημία Γλωσσών μέσω email στη διεύθυνση [email protected] ή να καλέσετε στο +357 24694099/83.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top