O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

O νικητής του “Αδύναμου Κρίκου” Φεύγει με ένα Mitsubishi Asx

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των μεγάλων δώρων του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων "Ο πιο αδύναμος κρίκος" στο πλαίσιο της εκπομπής “Όμορφη Μέρα- Κάθε Μέρα”.

Το μεγάλο έπαθλο ήταν ένα MITSUBISHI ASX, αξίας €17,900 , προσφορά του Ομίλου Πηλακούτα. Στην κλήρωση συμμετείχαν όλοι οι διαγωνιζόμενοι του τηλεπαιχνιδιού, με τον Κυριάκο Κυριακίδη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Την Τρίτη 7 Ιουλίου, ο Κυριάκος Κυριακίδης παρέλαβε το νέο του MITSUBISHI ASX από την κ. Στάλω Πηλακούτα, εκ μέρους του ομίλου Πηλακούτα.

Ο μεγάλος τυχερός κυκλοφορεί πλέον με ένα MITSUBISHI ASX, απολαμβάνοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του νέου του αυτοκινήτου όπως:

• Οθόνη αφής 7”
• Αυτόματος πιλότος οδήγησης
• Ζάντες αλουμινίου 18”
• Βοηθητικό σύστημα παρκαρίσματος με κάμερα
• Αυτόματο σύστημα κλιματισμού
• Αερόσακοι 9 σημείων

Για περισσότερες πληροφορίες για το Mitsubishi ASX αλλά και για όλα τα μοντέλα MITSUBISHI MOTORS, επισκεφθείτε το https://mitsubishi-motors.com.cy

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE