ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτώστε: Κι άλλος παίκτης του Άρη για ΑΠΟΕΛ!

Φορτώστε: Κι άλλος παίκτης του Άρη για ΑΠΟΕΛ!

Η Ελλαδική ιστοσελίδα, Sport24.gr, εμπλέκει τον Σάσα του Άρη Θεσσαλονίκης με τον ΑΠΟΕΛ, τονίζοντας πως οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τον Bραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφονται, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τον 30χρονο ανασταλτικό μέσο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Στην ανάγκη ενός πιο ορθολογικού ρόστερ και μείωσης του μέσου όρου ηλικίας στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν την Τρίτη (4/8) μαζί με τον πρόεδρο των κιτρίνων, Θόδωρο Καρυπίδη.

Παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά μέτωπα στον Άρη. Οι Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέρ Ματίγια παρέμειναν στην ομάδα, ενώ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Εμάνουελ Σάκιτς και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Λούκας Σάσα έχει δείξει την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με άλλες πηγές, δε, η ομάδα της Λευκωσίας έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Άρη (το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει το 2021).

Ο προπονητής των γαλαζοκίτρινων, Μαρίνος Ουζουνίδης, εκτιμά ιδιαίτερα τον 30χρονο Βραζιλιάνο. Ο Σάσα έχει πετύχει 3 γκολ σε 34 ματς Super League, 1 γκολ σε 6 ματς στο κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και σε 4 ματς των προκριματικών του Europa League».

 

The post Φορτώστε: Κι άλλος παίκτης του Άρη για ΑΠΟΕΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top